Nově opravujeme také: Pixel 8, Pixel 8 Pro a Honor Magic 5 Lite

s radostí rozšiřujeme řady telefonů pro které poskytujeme opravy. Nyní jsme mezi opravované modely přidali Google Pixel 8, Google Pixel 8 Pro ale i Honor Magic 5 Lite. Jsme rádi, že od dnešního dne můžeme zajistit kompletní servisní podporu pro tyto modely a to při široké škále oprav.

Google Pixel 8 a Pixel 8 Pro

S novými přírůstky do rodiny Pixel, tj. Pixel 8 a Pixel 8 Pro, přinášíme zkušenosti a dovednosti nezbytné pro opravy těchto špičkových zařízení. Od oprav displeje, baterie až po hardware a software ale i výměny prasklého zadního skla - naši profesionální technici mají dostatek znalostí a potřebné nástroje pro vyřešení téměř jakéhokoli problému, se kterým by se mohl váš Pixel setkat. 

Honor Magic 5 Lite

Honor Magic 5 Lite, s ohromujícím designem a výkonem, je nyní také součástí naší nabídky. Pro nás není žádný problém - od drobných oprav po rozsáhlejší zásahy. Displej, fotoaparát, výdrž baterie ale i problémy na základní desce - jsme tu, abychom vám pomohli vrátit váš Honor Magic 5 Lite do optimálního stavu.

Ať už máte problémy s displejem, baterií, fotoaparátem nebo softwarovými otázkami, neváhejte nás kontaktovat. Naši specialisti jsou řádně zaškoleny na uvedené modely a rádi Vám přímo na pobočce poradí.. Záruka kvality, profesionální přístup a rychlost jsou základy naší práce. Nyní máte možnost využít našich zkušeností pro opravy nových modelů Pixel 8, Pixel 8 Pro a Honor Magic 5 Lite. . Nemějte obavy a přenechte svůj telefon do péče profesionálů Mobileko!