Druhá šance pro použité telefony aneb výkup mobilů

Telefony jsou všude, ve vašich kapsách, každý den, používáme je v autě, v práci, doma, pro zábavu. Telefonů je přehršel, v každé domácnosti je jich více než jsou schopni jejich majitelé užít.

Mobil ve skříni čekající na den využití, kterého se nemusí dočkat. Mobileko avšak dává šanci těmto mobilním telefonům dostát svého naplnění a využití u dalších případných budoucích majitelů. Co ale uživatelům nedochází, že tyto přístroje jsou investicí která se nevyplatí, neboť jejich cena postupně a relativně rychle klesá.

Co ale udělat?

V mobileko se specializujeme na výkup mobilních telefonů. Telefon který nepotřebujete, je navíc, či naopak jste obměnili za novější,od Vás rádi vykoupíme. Uživatele může odradit samotný název ,,Výkup", který může skýtat z doslechu ne úplně ideální pověst. Lidé si spojují odkup zařízení s částí populace, která trpí na chronické finanční obtíže, proto zpeněží i telefon který potřebují aby dostali kýženou hotovost.

Výkup je ale možnost pro chytré lidi myslející na budoucnost

Prodej zařízení specializovanému obchodu jako je mobileko znamená šetřit přírodu, neboť vykoupený telefon dává možnost zákazníkům nepořizovat na náklady přírody nový přístroj, ale využít stávající. Telefon nebude doma chřadnout bez využití ve skříni či v šuplíku, ale poslouží svému účelu, dalším uživatelům po další léta. 

Samozřejmě i finance

Výkup samozřejmě znamená také finanční přilepšení. Naši kolegové Vám na našich pobočkách v Praze nabízený telefon zkontrolují, plně otestují. Podle získaných dat zadají do systému potřebná měření, stav telefonu a další aspekty jako dostupnost krabičky, nabíječky či záruky a vykalkulují Vám na místě cenu za donesené zařízení. Po Vašem odsouhlasení vystavíme smlouvu o výkupu, kde po podepsání obdržíte domluvenou částku v plné výši, hotově a ihned. Celý výkup může proběhnout do 10 minut. Stačí deset minut abyste prodali své zařízení.

Co když je zařízení poškozené?

Ne všechny mobilní telefony přežijí použití v úplném pořádku. Dojde na praskliny, odřeniny, poškozenou konstrukci i jiné vady. Mobileko ale dává telefonům druhý život, pokud to není možné, využijeme alespoň potřebné díly pro jiné použité telefony. Telefony s výše uvedenými vadami tedy nejsou žádný problém pro nás, ale lze je využít dále, proto je od Vás můžeme za rozumnou cenu vykoupit. Výkup na případnou opravu nebo náhradní díly s Vámi kolegové proberou na pobočce.

Co potřebuji k výkupu?

Pouze věci které denně nosíte s sebou:

- mobilní telefon, ať už nový, použitý nebo poškozený.

- občanský průkaz

- a samozřejmě Vy osobně, bez toho by Výkup nešel

Kde prodat telefon?

 Na našich pobočkách zde ->>