Nejčastější opravy mobilních telefonů prováděné techniky Mobileka

Nejčastější opravy mobilních telefonů v našem Servisním centrech Mobileko

V Mobileku žijeme pro technologii. Proto usilovně pracujeme na tom, aby si každý zákazník z našeho servisu odnášel funkční a bezproblémový mobil.  Mobilní telefony fungují jako primární spojení s vaší rodinou, přáteli, zaměstnavatelem, sociálními médii a nekonečnými možnostmi zábavy. Stejně jako všechny skvělé věci, může se stát, že se setkáte s technickým zakolísáním. Naštěstí se můžete obrátit na Mobileko.cz pro řešení. Jsme hrdí na to, co děláme, a provedli jsme statisíce oprav všeho druhu. V Mobileku se však nejčastěji setkáváme s následující typy oprav:
Nejčastější opravy mobilních telefonů prováděné techniky Mobileka

Karel

Přijímací technik Mobileko
Zákazníci často váhají, jestli svůj telefon nechat opravit, či jej obměnit za nový. Přitom nejčastější opravy neznamenají velký zásah do telefonu a dokážou ušetřit tisíce korun oproti nákupu nového telefonu. Mobilní telefony jsou přeci jen postavené tak, aby byla možnost je opravit. Opravy telefonů jsou ekologické, šetrné a hlavně šetří peněženku zákazníka.

Výměna displeje

Je to nejčastější oprava mobilních telefonů na našich pobočkách. Dokážeme Vám pomoci s opravami od vadného propojení až po kompletně prasklý displej nebo přední sklo. V některých případech jsme schopni opravit prasklou obrazovku bez celkové výměny displej. Zastavte se v Mobileku a dozvíte se, jaké jsou Vaše možnosti.

Výměna baterie

Baterie je součástí každého telefonu, a jako u každé baterie dochází k postupnému snižování kapacity baterie a v souvislosti s tím i nižší výdrží. Důvody pro výměnu se ale v části případů se mohou týkat i akumulátorů, který se v konstrukci telefonu nafouknuly(baterie se nadmula), nebo také totální úmrtí baterie, kdy už v telefonu nijak nereaguje ani na nabíječku. Denně vyměníme desítky baterií v mobilních telefonech. Neváhejte proto této služby využít i Vy, a zlepšete tak svoji výdrž smartphonu.

Utopený telefon

Protože máme své telefony stále u sebe, riskujeme, že nám spadne do vody nebo jiné tekutiny. Dojde-li k tomu, vypněte zařízení a pokud možno vyjměte baterii. Metodu sušení v rýži apod. vynechte. Raději nám doneste svůj telefon co nejdříve na kteroukoli z našich poboček, abyste zajistili rychlou a bezproblémovou opravu. Zbude Vám pak více rýže jako příloha k večeři.

Prasklá zadní strana telefonu

Po pádu poškozená zadní strana je estetickou bolístkou na telefonu, bez ochranného pouzdra je riziko poškození vyšší. Opravujeme zadní prasklé kryty ale i třeba jen prasklá sklíčka kamery. Proto se neváhejte u našich specialistů na pobočce zeptat

Tlačítko Zapnutí/Vypnutí

Je nejméně používané, ale stále má potenciál k poškození. Když zařízení zamrzne, zemře nebo potřebuje restartovat, budete toto tlačítko on/off potřebovat. Bez něho budete mít mobilní telefon, který nefunguje. Zastavte se v Mobileku pro pomoc.

Konektor nabíjení

Nabíjecí port se může časem opotřebovat. To platí zejména v případě, že jste někdy tlačili nabíječku do portu nebo kroutili kabelem. Nabíjecí konektor může také uvíznout v telefonu. Vzhledem k tomu, že se jedná o citlivou oblast, doporučujeme Vám nezkoušet žádné amatérské metody a donést Váš mobilní telefon k nám na diagnostiku.

Nejčastější opravy mobilních telefonů prováděné techniky Mobileka

Kvalita a záruka

Používáme pouze nejvyšší kvalitu náhradních dílů pro zajištění maximální funkčnosti a spolehlivosti. Na ničem nešetříme.

Naší prací jsme si jisti, proto dáváme 24 měsíců záruku na vyměněný náhradní díl a doživotní záruku na práci technika.

Chci zjistit cenu opravy

 

Bez ohledu na to, s jakým problémem se setkáváte, jsme schopni to vyřešit. Zastavte se v Mobileku nebo nám zavolejte, abychom Vám zajistili nejdřívější termín opravy.