4 výhody aplikace ochranného skla obrazovky na Váš smartphone

 

 

4 výhody aplikace ochranného skla obrazovky na Váš smartphone

 

Pokud máte rádi svůj současný telefon, je pravděpodobné, že nechcete vidět jeho displej prasknout po pádu. Možná však máte potíže s nalezením ochranného řešení, které nesnižuje viditelnost a vitalitu obrazovky. Vysoce kvalitní sklo obrazovky z tvrzeného skla nainstalovaný technikem Mobileko je skvělý způsob, jak udržet Vaše zařízení v bezpečí a v nejlepším stavu. Pojďme prozkoumat proč.

 

V podstatě neviditelný

Dnešní ochranná skla obrazovky z tvrzeného skla jsou znatelně a výrazně lepší než ty před několika lety. Není třeba se obávat žloutnutí, zakalení nebo nereagujících dotykových vstupů - jsou tak tenké a průhledné, že působí to jako neviditelné štíty nad displejem telefonu. Mnoho skel obrazovky nabízí 99,9% průhlednost, což Vám umožní vychutnat si jasnou obrazovku bez obav jejího poškození.

 

Kompletní pokrytí

Každé ochrana obrazovky z tvrzeného skla je vyroben tak, aby byl trvanlivý, dlouhotrvající a odolný proti poškrábání. Tímto způsobem si můžet být jistit maximální ochranou zařízení. Díky výřezům pro reproduktor a otvorům pro mikrofon sklo pevně přilne k obrazovce zařízení díky chemickému spreji, který nezanechává žádné nežádoucí zbytky. Výsledkem je velmi silná ochrana, který by měla odolat i výrazným nárazům na zem. Toto řešení tak může odvrátit i případnou větší investici do případné opravy.

 

Odborná instalace

Klíčem k úspěšné instalaci ochrany obrazovky je oslovit specialistu. Díky jejich zkušenostem si můžete být jisti těsnou a přesnou aplikací na displej Vašeho telefonu, aniž byste riskovali jeho poškození. V Mobileku, rádi nabídneme tuto službu za drobný garanční poplatek pro jistotu profesionální aplikace. Zastavte se na jedné z našich poboček pro klid duše a lépe chráněný mobilní telefon.