Google Pixel oficiálně v Česku - Na jaký servis se obrátit?

Google Pixel telefony jsou po letech čekání konečně oficiálně dostupné i na českém trhu. Řada uživatelů tak může využít výhod čistého Androidu a pravidelných aktualizací přímo od Googlu. Jakmile však dojde k nepříjemnému poškození nebo závadě, je zde servisní centrum Mobileko, které se postará o odbornou opravu Vašich Google Pixel telefonů.

Společnost Mobileko se může pochlubit bohatými zkušenostmi s opravami Pixelů všech generací. Jsou předními specialisty na opravy mobilů Google v Česku s tisíci úspěšně zvládnutých případů. Ať už máte Pixel 7 Pro, Pixel 8 nebo starší Pixel 4a či Pixel 5,nebo jakýkoli jiný model řady, můžete se na ně spolehnout.

Zkušený servis s dlouholetou opravou Google Pixelů

Mobileko disponuje nejmodernějším vybavením a vysoce kvalifikovanými techniky, kteří jsou pravidelně proškolováni v opravách mobilů Pixel. Zabývají se řešením všech běžných i složitějších problémů - výměnami rozbitých displejů Pixelu, opravami po vytopení Pixelu, výměnou baterií, opravami softwaru, optimalizacemi a mnoha dalšími.

Oficiální dodávka originálních dílů

Mezi jejich klíčové přednosti patří originální díly díly přímo od Googlu, zajišťující původní funkčnost a parametry opravených Pixelů. Již mnoho let opravujeme Pixely za použití nových originálních dílů přímo od společnosti Google Samozřejmostí je také přijatelná cenová hladina a co nejrychlejší oprava Pixelů.

Proč opravit u Mobileko?

Ať už je důvodem opravy Pixelu jakákoliv negativní situace - upuštění na zem, prasklý displej, vybití baterie nebo potíže se systémem, obraťte se na Mobileko s důvěrou. Zpracují vám přesnou diagnostiku zdarma a předloží nejlepší řešení pro obnovení vašeho Google Pixelu do stoprocentního stavu.

Obraťte se na nás

Servisní služby na opravy Pixelů poskytují jak na vybraných pobočkách, tak prostřednictvím zásilkového servisu pro celou Českou republiku. Jsou držiteli několika certifikátů kvality, které dokládají jejich odbornost na servis Pixelů. Neváhejte a svěřte svůj Pixel do rukou skutečných profesionálů z Mobileko.