Vážení zákazníci, na Velký pátek 29.3. Vás uvítáme na prodejnách Spálená, Černý most, a Ládví. O Velikonočním pondělí 1.4. jsme Vám k dispozici na Spálené a Ládví. Otevírací doba přes svátky je 10:00 - 19:00.

5 nejčastejších důvodů, proč prodat použitý smartphone

Více než 56 % z nás má chytrý telefon v šuplíku a téměř polovina z nás přiznává, že už nějaký vyhodila. Pokud máte starý smartphone, který je někde leží v zásuvce nebo sedí v palubní přihrádce a sbírá prach, tak proč ho nevyužijete k něčemu dobrému jako je třeba finanční příjem? V Mobileku od Vás vykoupíme staré telefony a nabídneme Vám za ně nejlepší možné ceny (i když jsou trochu poškrábané nebo rozbité). Nenechávejte peníze v šuplíku, kde ztratí hodnotu, když můžete získat rychlou hotovost jen tím, že je necháte na některou z našich poboček po celé Praze. Jste zvědaví? Zde je 5 hlavních důvodů, proč prodávat tyto staré smartphony.

Pamatujte, že čím déle budete čekat, tím menší hodnotu bude mít váš telefon. Jakmile se tedy rozhodnete vzdát se svého starého smartphonu, přineste jej na jednu z našich poboček Mobileko. Naši odborníci znají telefony a poskytnou vám nejlepší cenu za vaše staré zařízení. Najděte jeden z našich obchodů online nebo se zastavte ještě dnes a dozvíte se více – nikdy nepotřebujete schůzku.