Co byste měli dělat, když se váš telefon chová "divně"

Náhodně se vypne

Váš telefon se náhodně vypne, aniž byste se dotkli jakéhokoliv tlačítka? Pokud ano, existuje několik příčin a v některých případech stačí k vyřešení aktualizace softwaru. Obvykle se však jedná o problém s hardwarem. Zamyslete se nad tím, zda jste telefon dezinfikovali, upustili do vody, špíny nebo na tvrdý povrch. Pokud ano, Váš telefon by měl být diagnostikován co nejdříve.

Nenabíjí se nebo nabíjení trvá dlouho 

Pokud se telefon přestal nabíjet nebo rychle ztrácí nabití, je s největší pravděpodobností problém v samotné baterii nebo konektoru nabíjení. Pokud máte jinou kompatibilní nabíječku, můžete to zkusit, abyste zjistili, zda problém vyřeší. Pokud potíže přetrvávají, zastavte se v pobočce Mobileko pro podrobnou diagnostiku naším autorizovaným technikem zdarma. 

Často se zamyká

Telefon, který se často zamkne nebo zamrzne v nejméně vhodném okamžiku, může být velmi otravný. Obvykle se tak stává při chybě softwaru nebo přetížení paměti paměť. Dalším důvodem, proč váš telefon zamrzne, může být selhání paměťové karty. Všechny tyto problémy lze vyřešit v okamžiku.

Mobileko: Servisní opravy, na které se můžete spolehnout

Mít telefon, který funguje, je v dnešní době důležité. Poslední co chcete, je urgentní nákup nového telefonu, protože ten současný nemůžete zapnout. Obecně platí, že tyto problémy mohou být opraveny za zlomek ceny, kterou kterou dáte za nový telefonu. A protože některé malé problémy se mohou vyvinout ve větší, nečekejte v naději, že se závady magicky opraví. Přineste telefon do jednoho z poboček Mobileko a my Vám vysvětlíme možnosti, jak ho opravit. Zde klikněte pro ceník oprav.