Výhody pozáručního servisu: Proč zvolit servis třetí strany jako je Mobileko?

Výhody pozáručního servisu, jako je Mobileko, jsou stále více uznávány mezi majiteli elektronických zařízení. Na rozdíl od autorizovaného servisu přímo poskytovaného výrobcem, náš servis nabízí řadu výhod, které zahrnují osobní přístup, široké možnosti dílů a cenovou dostupnost, a to vše s minimálním rizikem ztráty dat a rychlým provedením oprav. V tomto článku se podíváme na hlavní výhody, které náš servis nabízí.

Osobní přístup a zájem o spokojenost zákazníka:

Jednou z hlavních výhod pozáručního servisu třetí strany je osobní přístup k zákazníkovi. Oproti masovému servisu si Mobileko zakládá na osobním přístupu zákazníka To zahrnuje individuální poradenství a komunikaci při řešení problémů s zařízením.

Široká nabídka dílů:

Mobileko a podobné společnosti mají často přístup k široké škále dílů a komponent, včetně originálních i neoriginálních variant. To znamená, že mají schopnost nabídnout zákazníkům možnost volby mezi různými typy dílů, což může vést k cenové úspoře bez kompromisů v kvalitě.

Cenová dostupnost:

Jedním z hlavních faktorů, které přitahují zákazníky k pozáručnímu servisu třetí strany, je cenová dostupnost. V porovnání s oficiálním servisem výrobce jsou naše ceny oprav často podstatně levnější. Toto se týká jak nákladů na samotné opravy, tak i nákladů na náhradní díly.

Minimální riziko ztráty dat:

Bereme naši práci zodpovědně.Proto při opravách zařízení kladou důraz na ochranu dat a minimalizují riziko ztráty. Data jsou při běžných opravách zachována a v případě, že hrozí ztráta dat, nejprve Vás informujeme.

Rychlost provedení oprav:

Díky zkušeným technikům a skladovosti náhradních dílů jsou opravy obvykle provedeny velmi rychle. Obvykle dokážem provést potřebnou opravu ještě v rámci daného dne.

Mobileko je zde pro Vás, kdykoli budete potřebovat pomoci s opravou telefonu. S maximálním zájmem a ochotou Vám pomoci v nesnadné chvíli bez složitých pravidel Vám rádi pomůžeme expresně na našich pobočkách.

Seznam tagů

iPhone, Samsung Galaxy, Google Pixel, Huawei Mate, OnePlus, Xiaomi Mi, Sony Xperia, Nokia Lumia, LG G Series, Motorola Moto, Oprava displeje, Výměna baterie, Oprava kamery, Oprava reproduktoru, Oprava mikrofonu, Oprava tlačítek, Oprava portu nabíjení, Diagnostika problémů, Software update, Záchrana dat. Apple iPhone 13 Pro max, Apple iPhone 14 Pro Max, Apple iPhone 12 Pro max, Galaxy S23,Galaxy S24, Galaxy A14,