Top 5 důvodů, proč důvěřovat MobilEku s opravou Vašeho mobilního telefonu

S mnoha různými obchody na opravu chytrých telefonů je těžké vědět, komu důvěřovat a koho se vyhnout. Proto tým společnosti Mobileko vytvořil prostředí založené na důvěře. Na všech našich pobočkách jsou naši odborníci vyškoleni a připraveni. Nabízejí řadu předních výhod, jako je například naše doživotní záruka na pracovní úkon technika. Zde je pět důvodů, proč můžete věřit Mobileku s opravou vašeho mobilního telefonu.

 

Doživotní záruka

Abychom udrželi důvěru našich zákazníků, jsou všechny naše opravy podporovány zárukou na náhradní díly. Záruka na pracovní úkon našich techniků působí dokonce po celou dobu životnosti Vašeho telefonu. Takže máte jistotu, že Váš telefon je plně kryt.
 

Používáme pouze díly špičkové kvality

Váš telefon je též opraven s použitím dílů výrobce nebo dílů špičkové kvality. Provádíme důkladnou kontrolu, aby bylo zajištěno, že funguje jako nový, než si ho vyzvednete!

Nikdy neplýtváme Vaším časem.

Nepotřebujete rezervaci předem. Když se u nás zastavíte se svým telefonem, dostanete se Vám přátelská, rychlá a efektivní služba. Většina oprav trvá ve skutečnosti méně než hodinu, takže se můžete okamžitě vrátit ke svým plánům a užívat si svůj den.

Už neplýtvejte další korunou za špatnou servisní opravu telefonu znovu a znovu. Navštivte jednu z našich prodejen Mobileko a my Vám Váš telefon opravíme napoprvé. Naším posláním je poskytnout okamžitou, odbornou péči a opravu, abyste mohli zůstat ve spojení s tím, na čem Vám nejvíce záleží.