Přenos dat mezi telefony: Služba od Mobileko

V dnešní době jsou naše data důležitější než samotný telefon. Při změně zařízení, ztrátě nebo poškození mobilního telefonu je důležité zachovat důležitá data, jako jsou kontakty, fotky, zprávy a další. V Mobileko jsme si vědomi této potřeby a proto nabízíme specializovanou službu přenosu dat mezi telefony, abychom našim zákazníkům pomohli s bezpečným a spolehlivým přenosem jejich důležitých informací.

Co potřebujeme k přenosu dat?

Při provádění přenosu dat je důležité, aby telefon byl alespoň částečně funkční. Ideálně by měl být schopen se zapnout a spustit. Pokud je telefon zcela nefunkční, může být obtížné provést přenos dat. Avšak i v těchto případech můžeme poskytnout pomoc. S moderními technologiemi a odbornými znalostmi jsme schopni provést přenos dat i z poškozených telefonů, pokud je k dispozici alespoň potřebný díl, zpravidla to bývá displej. Pak už stačí jen přístupové údaje a vše zařídíme.

Přenost dat mezi Androidem a iOS

Při přenosu dat mezi telefony s různými operačními systémy, jako jsou Android a iOS, se mohou objevit určité rozdíly. Jedním z hlavních rozdílů je kompatibilita formátů dat a aplikací. To může způsobit, že některá méně typická data může být problém přenést. V mobileko ale používáme speciální program, který Vám data mezi androidem a iOSem od Applu data přenese bez nejmenších potíží. Je logické, že ale takové aplikace je potřeba nutno znovu stáhnout, případně za ně hledat alternativy.
Služba přenos dat mezi telefony: Služba od Mobileko

Jaká data přeneseme?

  • Kontakty
  • Fotografie
  • Poznámky (v závislosti na aplikaci)
  • Hudba a nahrávky
  • Dokumenty a soubory

Je důležité poznamenat, že některá data, jako jsou bankovní aplikace a další citlivé informace, nelze přenést z bezpečnostních důvodů.

Pokud potřebujete přenést data mezi svými telefony, neváhejte kontaktovat Mobileko na čísle 733 399 899 nebo nás rovnou navštívit na naší pobočce. Naši odborní technici jsou připraveny pomoci s co možná nejrychlejiším přenosem dat za výhodnou cenu. S důrazem na bezpečnost a profesionalitu vám garantujeme, že vaše data budou v bezpečí a zachována přesně podle vašich přání. O data se strachovat nemusítee - Mobileko se postará o vaše data s péčí a profesionalitou.

Seznam tagů

Apple iPhone 13 Pro Max, Apple iPhone 14 Pro max, Apple iPhone 15 pro Max, apple iphone X, Apple iphone XS, Samsung galaxy A33, Galaxy A53,Galaxy A04s, Galaxy A13, Galaxy S24, přenos dat, nefunkční telefon, diagnostika, ztracená data, získání dat,poškozený telefon, servisní centrum.