Servis Mobilů OnePlus: Servisovatelnost a Možnosti oprav

OnePlus, známý pro své výkonné telefony, nabízí širokou škálu modelů s pokročilými funkcemi. Ale co se stane, když se váš OnePlus telefon pokazí? Tento článek se zaměřuje na opravitelnost telefonů OnePlus a různé varianty oprav, které jsou k dispozici pro nejnovější modely.

Aktuální modely OnePlus a jejich opravitelnost

Mobilní telefony OnePlus mají stejně jako ostatní značky svoje modelové řady, z nichž jsou to jednak vlajkové lodě značky, které jsou označky pouze číslovkou bez nějakého přídomku, jako například OnePlus 9 Pro, OnePlus 8 nebo OnePlus 7, pak pokračují modely menší a nepatrně hůře vybavené přídomkem T, to jsou třeba modely OnePlus 8T, OnePlus 7T. To vše uzavírají modely střední třídy s přídomkem Nord. Tam to jsou modely například OnePlus Nord 2 5G, Nord N10. Všechny tyto modely mají standardně dostupné

 Všechny tyto modely mají standardně dostupné díly na běžné závady týkající se rozbitého displeje, zadního krytu, baterie nebo konektoru dobíjení. Tudíž není třeba se obávat nízké podpory výrobce a pokud budete potřebovat vyměnit baterii nebo si poškodíte displej, v našem servisním centru Mobileko tyto komponenty lze standardně vyměnit.

Výměna displeje

V mobileko výměnu displeje standardně provádíme, u modelů OnePlus můžou být znatelné vyšší ceny oprav kvůli vysoké ceně náhradního dílu. V případě OnePlus jsou na poškození náchylné čtečky otisku prstu v displeji, které při nešikovném pádu můžou být zasaženy poškozeným displejem.

Výměna baterie za novou

Výměny baterie se sníženou kapacitou se u modelů OnePlus mění přes zadní kryt zcela standardním způsobem. Dostupné jsou originální baterie které výhradně instalujeme do přijatých telefonu. Tento typ opravy je zcela bezproblémový a spolehlivý. Většinu baterií pro modely OnePlus jsou standardně skladem a oprava může být provedena ihned.

Nabíjecí konektory

Potíže dobíjení jsou u modelů OnePlus stejně časté jako u ostatních modelů jiných značek. I v těchto případech se standardně mění celá deska dobíjení pro zajištění maximální tuhosti a výdrže této komponenty.

Pokud máte konkrétní dotaz ohledně opravy Vašeho telefonu OnePlus, neváhejte nás kontaktovat na telefonním čísle 733 399 899 nebo na emailu info@mobileko.cz. Dokážeme vyřešit mnohé potíže i včetně vytopení Vašeho mobilu. Navštivte nás.