Proč je důležité nechat vyčistit Airpody v servisu?

Každodenní používání bezdrátových sluchátek AirPods může přinést nejen radost z bezdrátového poslechu, ale i různé nečistoty, které se mohou hromadit v sluchátkách. Pravidelným čištěním v servisu Mobileko můžete udržet své AirPods čisté, bezproblémové a zároveň zajistit jejich optimální funkčnost.

Kde se objevují nečistoty a problémy?

Mřížka sluchátek

Ušní vosk, prach a nečistoty se mohou postupně hromadit v sluchátkách, což může ovlivnit zvukovou kvalitu a pohodlí při nošení. Autorizovaný servis má k dispozici speciální nástroje k pečlivému vyčištění vnitřních částí.

Kontaktní plošky pro nabíjení

Usazeniny na kontaktních plochách mohou způsobit problémy s nabíjením. Pravidelné čištění může zajistit optimální spojení pro efektivní nabíjení vašich sluchátek.

Mikrofony

Nečistoty mohou ovlivnit funkci mikrofonů, což může vést k nekvalitnímu přenosu zvuku při hovoru. Profesionální čištění může mikrofony důkladně vyčistit a obnovit tak jejich plnou funkčnost.

Co používáme k čištění sluchátek?

Aby se sluchátka nepoškodila ale zároveň byla maximálně vyčištěna používáme sadu speciálních nástrojů pro odstranění nečistot ze špatně dostupných míst, dále potřebné roztoky pro dezinfekci a umožnění průchodnosti jednotlivých komponent. A v neposlední řadě také nejmodernější ultrazvukový přístroj pro uvolnění usazených nečistot.

Kde mohu čištění mých airpodů objednat?

Nemám Airpody, ale potřebuji vyčistit sluchátka

Kontaktujte nás nebo se zastavte na pobočce Mobileko. Rádi vyčistíme i sluchátka jiné značky!

Tagy

 AirPods, čištění sluchátek, autorizovaný servis, iPhone, údržba sluchátek, dezinfekce, bezdrátové sluchátka, Airpods pro, Apple, Apple earpods, iPhone 13 Pro, iPhone 12 Mini, iPhone 11, iPhone SE