Nově opravujeme také: Samsung Galaxy A05s a A25

Neusínáme na vavřínech a proto neustále rozšiřujeme řady opravovaných mobilních telefonů. Nyní jsme do našeho servisního repertoáru přidali modely Samsung Galaxy A05S (A057G) a také model Samsung Galaxy A25 (A256). Co u nich opravujeme a co tyto modely přináší?

 

Co Vám na těchto mobilech opravíme?

Vyměníme displej

Pokud jste nesměli nešťastnou náhodou svůj Samsung Galaxy A25 5G nebo Galaxy A05s způsobem, který způsobil prasknutí displeje, nemusíte zoufat. Naše profesionální služby výměny displeje jsou zde pro vás. Nezáleží na tom, jak rozbitý nebo poškozený je váš displej, naši zkušení technici vám pomohou obnovit původní stav. S výměnou prasklého displeje můžete opět v plné kráse využívat všechny funkce vašeho telefonu. Kontaktujte nás a my se postaráme o rychlou a efektivní výměnu displeje, abyste mohli co nejdříve opět plně využívat svého zařízení.

Opravíme dobíjení


Máte problémy s nabíjením svého Samsung Galaxy A25 5G nebo Galaxy A05s? Žádný strach! Stačí nám dát vědět, a my se postaráme o to, aby váš telefon zase normálně dobíjel. Naši technici vám pomůžou s výměnou konektoru dobíjení.

Vyměníme baterii


Máte-li dojem, že vaše baterie v Samsung Galaxy A25 5G nebo Galaxy A05s už nevydrží tak, jak by měla, jsme tu pro vás. Naši zkušení technici se postarají, aby váš telefon opět šlapal plný pracovní den bez potřebného nabití. Není nic horšího než zařízení, co vás neustále opouští kvůli vybité baterii. Dejte nám vědět, a my zajistíme, aby váš Samsung měl novou baterii a byl zase připravený na akci!

Vytopení

Vyčistíme a zprovozníme Váš vytopený mobilní telefon po pádu do vody. Provedeme kompletní čištění po oxidaci s rozsáhlým testováním pro zajištění maximální funkčnosti zařízení.

Prasklé sklo kamery

Pokud je sklo kamery na vašem Samsung Galaxy A25 5G nebo Galaxy A05s poškozené, máme pro vás jednoduché řešení. Naši technici specializovaní na opravy skel kamery jsou připraveni vrátit vašemu telefonu jasné a ostré záběry. Stačí nám dát vědět, a my se postaráme o rychlou a kvalitní výměnu poškozeného skla kamery. Vaše fotografie budou opět vypadat skvěle, aniž byste museli řešit problémy s poškozeným sklem.

Závěrem

Přejeme vám spoustu radosti s vaším opraveným Samsungem Galaxy A25 5G nebo Galaxy A05s! Pokud jste na něco dalšího zvědaví, můžete se k nám kdykoliv zastavit v našem obchodě Mobileko. Jsme tu pro vás, abychom vám pomohli s jakoukoli další potřebnou opravou nebo dotazem. Vaše spokojenost a funkčnost vašeho zařízení jsou naší prioritou, a těšíme se na to, že vám poskytneme nejlepší servis. Dejte nám vědět, a rádi vám pomůžeme s dalšími kroky na cestě k optimálnímu výkonu vašeho Samsung telefonu!