Příprava na léto - výměna skla

Nadcházející letní měsíce jsou znamení dovolených, výletů a různých sportovních zaměření. Jste tudíž podstatně aktivnější, což znamená riziko různých pádů telefonu a jeho poškození. Neradi bychom proto abyste zapomněli na to, že u modelů Samsung a Apple pro Vás můžeme vyměnit pouze sklo bez nutnosti výměny displeje.

Červen skýtá nové naděje dovolených vzhledem k rozvolnění po epidemii Covid. Konečně můžeme volněji ven, i plánovat více nějaké to cestování. Nezapomeňte proto před dovolenou nechat opravit svůj telefon, který můžete na dovolené potřebovat. Prasklý displej, vadný fotoaparát či pouze sklo můžou znepříjemnit letní výlet. 

I dle našich zkušeností zákazníci nechávají své telefony opravovat na poslední chvíli, doslova poslední dny před dovolenou. Pokud ale je u Vašeho telefonu možnost opravy popraskaného skla, je potřeba trochu více času a ideální je se zastavit s předstihem. Řeč je o speciální metodě Výměny skla na Vašem originálním displeji, kde se vymění jenom svrchní skleněná vrstva (někteří nazývají dotyková deska), dotyk, tzv. digitizér ale zůstává původní. Proto i pro možnost této opravy je nutné aby byl displej plně funkční včetně dotyku, bez případných fleků, pruhů či černání displeje.

Proč výměnu skla?

Je to ekologické. Spotřebuje se méně materiálu, není nutné dovážet nový displej na Váš telefon, jednoduše se pouze vymění sklo, to posléze lze i jednodušeji recyklovat. Chráníme tedy naši planetu.

Je to levnější. Výměna skla je podstatně levnější na provedení, proto významně ušetříte. Jednoduše protože není nutné instalovat celý nový displej.

Zůstává váš originální displej. Nemusíte se proto obávat, že by byl namontován jiný, třeba ne tak kvalitní displej jako ten co máte z výroby.

 

Přidali jsme pro Vás také modely u kterých výměnu skla provádíme. Nyní jsou to:

Apple iPhone 11

Apple iPhone 11 Pro

Apple iPhone 11 Pro Max

 

a také

Samsung Galaxy A32

Samsung Galaxy A42

Samsung Galaxy A52

Samsung Galaxy A72

 

 

NEz