AKTUALITA: Opravujeme nové modely Moto G

 

Na základě přání našich zákazníků jsme zavedli do naší nabídky opravy i nové modely značky Motorola Moto. Od nynějšího dne i na tyto modely se můžete zastavit na jedné z našich poboček, a nechat si je odborně opravit u našich specializovaných techniků speciálně vyškolených na opravu Motorola Moto.

 

Jaké modely od dnešního dne opravujeme?

Motorola Moto G62 5G

Motorola Moto G6

Motorola Moto G8

Motorola Moto G9 Play

Motorola Moto G52

Motorola Moto G22

Motorola Moto G30

Motorola Moto G60

Motorola Moto G32

Motorola One Fusion

 

Od dnešního dne můžete využít široké nabídky oprav na výše uvedené modely a to od výměny poškozeného displeje, přes nabíjecí konektor až po opravy po vytopení vodou, či výměny zadního krytu.

Vzhledem ke konstrukční povaze těchto přístrojů není možná výměna pouze poškozeného skla, nýbrž celého displeje, tedy displejového modulu včetně dotyku. V počátcích produkce může vzhledem k vysokému zájmu být část dílů dočasně nedostupná. Standardní díly jako displej, zadní kryty a baterie by měly být standardně dostupné.

Provádíme také opravy po oxidaci a případné řešitelné závady na základní desce přístroje. K opravě můžete svůj mobilní telefon donést na jednu z 5 poboček Mobileko v Praze.

Můžete ale i využít i bezplatného svozu po ČR, například přes zásilkovnu. Jednoduše si vyberte požadovanou opravu a klikněte na tlačítko ,,Objednejte svoz", vše ostatní zařídíme za Vás!