Voděodolnost po opravě. Jak to vlastně funguje?

Voděodolnost vašeho telefonu po provedené opravě je jedním z klíčových témat, na které se často dotazujete když necháváte telefon opravit. V našem servisu pro mobilní telefony se snažíme zachovat tuto vlastnost, ale je zde několik faktorů, které voděodolnost ovlivňují.

Ve snaze o zachování vlastností telefonu, včetně voděodolnosti, jsou používány nejlepší materiály a nejmodernější technologie. Přesto však není možné dosáhnout zcela jistého výsledku, který by zaručoval, že telefon bude po opravě odolný vůči vodě na stejné úrovni jako předtím.

Otázkou také je, jak moc voděodolný je váš přístroj ještě před samotnou opravou. Ona proklamovaná ,,voděodolnost/vodotěstnost" je pouze tenká vrstva silikonového lepidla, a důsledkem pádu, nárazu nebo i teplotních vlivů může toto ,,těsnění povolit a ve své podstatě v danou chvíli právě teď, i kdyby byl Váš telefon zcela nový, jistotu voděodolnosti nemůžete mít. Proto je pro servisní centrum po logické stránce nemožné, aby na tuto voděodolnost dalo záruku, neboť servis nemá záruku, že je mobilní telefon po všech stránkách utěsněn z výroby.

Čas.

Uživatelům mobilních telefonů také nemusí dojít fakt, že i čas hraje v případě utěsnění podstatnou roli. Neboť dané těsnící vlastnosti mobilního telefonu časem polevují. Má na to samozřejmě vliv mnoho faktorů včetně teploty užívání, typ vody které byl přístroj vystaven. Už po přibližně roce se ale tyto faktory mohou střetnout a snížit efektivitu těsnění.

Neváhejte se zeptat.

Jsme si vědomi, že tato problematika může být komplikovaná a nejasná a proto budeme rádi pokud zkontaktujete naše specialisty Mobileko, kteří Vám rádi poradí s danou problematikou

Tagy

servis mobilních telefonů, opravy telefonů, voděodolnost po opravě, voděodolnost telefonu, Samsung Galaxy S21, iPhone 13, ochrana telefonu, Galaxy A04s, Galaxy A03s, Galaxy A20e, iPhone 14, Galaxy A72, Galaxy A52