Ve středu, o svátku 8.5. máme OTEVŘENO ✓ od 10h do 18h na pobočkách Spálená, Ládví a Černý most. Na ostatních pobočkách Vám budeme k dispozici následující pracovní den.

Nově opravujeme: Samsung Galaxy Xcover 7, Galaxy Watch 4 a 5

Dnes přidáváme mezi opravované přístroje poměrně speciální zařízení, a tím je jediný mobilní telefon od Samsungu zamýšlený jako odolný telefon ve všech směrech, a to Xcover 7 (G556B). Vzhledem k tomu, k jakým vlivům bude tento telefon nejspíše vystaven, je pravděpodobné, že zájem o opravy tohoto modelu budou po poškození značný. Nemyslíme ale jen na mobilní telefony ale také na smartwatche, tedy chytré hodinky. Proto nyní přidáváme mezi opravované modely Samsung Galaxy Watch 4 40mm nebo 44mm a Samsung Galaxy Watch 5 40mm / 44mm.

Samsung Galaxy Xcover 7

V našem specializovaném servisu mobilních telefonů se pyšníme schopností poskytnout nejlepší péči o širokou škálu modelů, včetně vysoce výkonného a odolného zařízení Samsung Galaxy Xcover 7 SM-G556. Tento robustní smartphone nabízí nejen výjimečnou odolnost a spolehlivost, ale také vynikající výkon a špičkové funkce, které ho řadí mezi špičku na trhu.

Nově opravujeme: Samsung Galaxy Xcover 7, Galaxy Watch 4 a 5

Díky rychlému připojení k síti 5G můžete vždy být krok před ostatními, ať už jste kdekoli. Velkolepý 6,6" displej s rozlišením FHD+ a jasem 500 nitů vám zajišťuje jasný a podrobný obraz i za slunečního svitu. Navíc vysoká citlivost displeje umožňuje plynulé a rychlé ovládání, což zvyšuje vaši efektivitu při práci i zábavě.

Jeho odolnost je potvrzena armádním standardem MIL-STD-810H a stupněm krytí IP68, což znamená, že se nemusíte bát ani extrémních podmínek, ani vody a prachu. Dlouhodobá výdrž baterie o kapacitě 4,050 mAh vám umožňuje neustále pracovat bez přerušení, a pokud by se vám energie přeci jen začala vybíjet, rychlé nabíjení zajistí, že bude váš telefon brzy opět plně nabitý.

Nastavení tlačítka Xcover Key podle vašich preferencí vám usnadní práci, ať už jde o spouštění oblíbených aplikací nebo dalších úkolů. A s podporou aplikace SAP Service and Asset Manager získáte aktivní pomoc v každodenních úkolech.

S takovými vlastnostmi je Samsung Galaxy Xcover 7 ideální pro ty, kdo potřebují spolehlivého a odolného partnera pro práci i zábavu, a my jsme tu, abychom zajistili, že váš telefon zůstane vždy v perfektním stavu.

Nyní si pojďme přiblížit, jaké konkrétní opravy a údržbu nabízíme pro Samsung Galaxy Xcover 7 SM-G556:

Výměna displeje

Prasklý displej nebo třeba jen sklo řešíme okamžitou výměnou displejového panelu za zcela nový a originální. 

Výměna baterie

Pokud se vaše baterie začíná vybíjet rychleji než dříve, nebo máte podezření na jakýkoli problém s výdrží, provedeme pro vás rychlou a spolehlivou výměnu akumulátoru.

Oprava konektoru

Pokud váš nabíjecí konektor špatně reaguje na nabíječku nebo pohyb s nabíjecím konektorem, možná bude potřeba nabíjení opravit.

A daleko více...

.. další opravy naleznete zde po kliknutí

Nově opravujeme: Samsung Galaxy Xcover 7, Galaxy Watch 4 a 5

Parametry Samsung Galaxy Xcover 7

Nově opravujeme: Samsung Galaxy Xcover 7, Galaxy Watch 4 a 5
MediaTek 23E+ (MT6835V/ZA) - 8 core Procesor
Nově opravujeme: Samsung Galaxy Xcover 7, Galaxy Watch 4 a 5
128 GB Pamět v telefonu
Nově opravujeme: Samsung Galaxy Xcover 7, Galaxy Watch 4 a 5
4050 mAh Kapacita baterie
Nově opravujeme: Samsung Galaxy Xcover 7, Galaxy Watch 4 a 5
5G Rychlý internet
Nově opravujeme: Samsung Galaxy Xcover 7, Galaxy Watch 4 a 5
15W Super fast charging Rychlost nabíjení

Samsung Galaxy Watch 4

Samsung Galaxy Watch 4

Nyní se zaměříme Samsung Galaxy Watch 4 ve variantách 40mm a 44mm. Tyto inteligentní hodinky nejenže vynikají svou funkcionalitou, ale také poskytují uživatelům cenné informace o jejich zdraví a životním stylu. Odlišují se svou variabilitou, vynikajícím designem a širokou škálou funkcí, které uspokojí i ty nejnáročnější uživatele.

Nově opravujeme: Samsung Galaxy Xcover 7, Galaxy Watch 4 a 5

Samsung Galaxy Watch 4 ve verzi 40mm (model SM-R860) nabízí uživatelům inovativní možnosti sledování zdraví a životního stylu. Díky Samsung BioActive Sensoru můžete získat v reálném čase důležité informace o svém tělesném tuku, kosterním svalstvu, počtu spálených kalorií a dalších vitálních funkcích. Variabilní design těchto hodinek umožňuje jejich přizpůsobení dle vašich preferencí, ať už jde o výběr barevného řemínku nebo změnu ciferníku, a tím vytvořit hodinky přesně podle vašeho vkusu.

Na druhou stranu, Samsung Galaxy Watch 4 ve verzi 44mm (model SM-R870) poskytuje stejně pokročilé funkce sledování zdraví a životního stylu, ale s větším displejem a tím i lepší čitelností. Tato verze zachovává variabilní design a další funkce, které dělají z Galaxy Watch 4 ideálního společníka pro každodenní nošení a sledování vašeho zdravotního stavu.

Obě verze těchto hodinek běží na operačním systému Wear OS, což znamená snadný přístup k oblíbeným aplikacím přímo na vašem zápěstí a možnost využití pokročilých sportovních funkcí. Díky široké škále senzorů a připojení Bluetooth, Wi-Fi, a GPS můžete s Galaxy Watch 4 40mm nebo 44mm sledovat svůj zdravotní stav a výkony kdykoli a kdekoli.

Výměna displeje

Pokud se váš displej poškodí nebo rozbie, naše servisní centrum vám nabízí kvalitní výměnu displeje, abyste mohli opět plně využívat své chytré hodinky.

Výměna baterie

S časem může docházet ke snížení výdrže baterie vašich hodinek. Naše servisní služby zahrnují rychlou a spolehlivou výměnu baterie, abyste mohli znovu dlouho užívat své Galaxy Watch 4 bez obav o výdrž.

Oprava po vytopení

Pokud se vaše chytré hodinky dostanou do kontaktu s vodou nebo jinou tekutinou a dojde k poškození, naše odborné techniky jsou vybaveny znalostmi a nástroji k provedení profesionální opravy. Odstraníme veškeré následky vytopení a obnovíme plnou funkčnost vašich hodinek.
Nově opravujeme: Samsung Galaxy Xcover 7, Galaxy Watch 4 a 5

Samsung Galaxy Watch 5 40mm/ 44mm

Opravujeme takéSamsung Galaxy Watch 5 ve variantách 40mm a 44mm. Tyto inovativní hodinky přinášejí nejen dechberoucí design a špičkové funkce, ale také pokročilé sledování zdraví a aktivit, díky nimž můžete dosáhnout maximálního výkonu a pohody v každodenním životě.

Safírové sklo chrání křišťálově čistý dotykový AMOLED displej, který je nejen dobře čitelný, ale také odolný. Bioaktivní senzor 3 v 1 poskytuje podrobné informace o činnosti srdce, spálených kaloriích, procentu tělesního tuku a kvalitě spánku, zatímco vylepšená technologie sledování spánkové aktivity vám pomůže pochopit vaši noc po jednotlivých fázích. Hodinky Galaxy Watch 5 jsou odolné vůči vodě a nabízejí také rychlé nabíjení, což znamená, že budou vždy připraveny na další akci.

Výměna displeje

Displej je srdcem každých chytrých hodinek a při jeho poškození je nezbytné nutné obrazovku vyměnit expresně a kvalitně.

Oprava baterie

Dlouhá výdrž baterie je klíčovým prvkem chytrých hodinek. Pokud si všimnete snížené kapacity nebo nevyhovujícího výkonu baterie, rádi ji rychle a spolehlivě vyměníme, abyste mohli opět plně využívat svého zařízení.

Oprava po vytopení

I přes svou odolnost mohou být hodinky poškozeny vodou. Disponujeme potřebnými nástroji pro opravu Vašich hodinek po vytopení, aby vaše Galaxy Watch 5 mohly opět fungovat bezchybně po jakémkoli nechtěném kontaktu s vodou.